Siirry takaisin
LISÄTIEDOT
TUOTTEEN LISÄTIEDOT
TUOTE HINTA TILAA
Lisätietoa tuotteesta Kinsten ET20 - PIIRILEVYJEN SYÖVYTYSLAITE. Levykoko max. 20x30 cm lämmittimen kanssa. Sisältää pumpun ja lämmittimen. Säädettävä lämpötila. Mukana lämpömittari. TARJOUSHINTA ( norm 90e ) !!!
75,00
(60,48 €)
Tuotteen kuvaus:


Syövytysallas 380 x 250mm
Yksi- ja kaksipuolisten piirilevyjen syövytys
jopa neljässä minuutissa.
Ilmapumpun ja lämmittimen käyttö takaa nopean syövytyksen.

Ohut säiliö mahdollistaa suuren (max 300X230mm) piirikortin syövytyksen pienellä syövytysnestemäärällä.
Läpinäkyvä säiliö on varustettu mitta-asteikolla.
1. Täytä säiliö 2...2,3 litralla syövytysliuosta, joka on ferrikloridin tai ammoniumpersulfaatin vesiliuosta.
2. Kytke lämmitin pistorasiaan. Lämmittimen sisällä oleva lamppu syttyy, kun haluttu lämpötila on saavutettu. HUOM! Varmistu aina ennen lämmittimen kytkemistä, että säiliössä on riittävästi nestettä. Säiliön nestepinnan ollessa liian alhaalla lämmittimen termostaatti ei toimi riittävän nopeasti ja lämmitin ja säiliö voivat vaurioitua ylikuumenemisen takia. Anna lämmittimen jäähtyä 10 minuuttia ennen säiliöstä poistamista.
3. Ripusta piirikortti säiliöön käyttäen piirilevyripustimia
4. Kytke ilmapumppu pistorasiaan. HUOM! Välttääksesi syövytysliuoksen pääsyn pumpun sisälle sijoita pumppu säiliö nestepinnan yläpuolelle esimerkiksi ripustamalla pumppu seinälle.
5. Seuraa syöpymisen edistymistä nostamalla piirilevyä säiliöstä. Syövyttämisen päätyttyä sammuta lämmitin ja ilmapumppu.
6. Huuhtele valmis piirikortti huolellisesti vedellä. Ferrikloridilla syövytetty levy neutraloidaan tarvittaessa lipeäliuoksessa ja huuhdellaan uudelleen.
7. Syövytysliuosta voi käyttää useita kertoja uudelleen. Käytöstä poistettu syövytysliuos on ongelmajätettä liuenneen kuparin vuoksi ja se on hävitettävä asianmukaisesti. Jätteen määrää voi pienentää antamalla veden haihtua liuoksesta.
VAROITUS! Sähköiskunvaara. Älä kaada syövytysliuosta pois säiliöstä tai lisää säiliöön mitään nestettä pumpun ja lämmittimen ollessa käynnissä. Irrota pumppu ja lämmitin pistorasiasta ja säiliöstä ennen säiliön tyhjennystä tai puhdistusta. Lämmitin ja pumppu eivät ole roiskevedenpitäviä, joten älä kastele tai huuhtele lämmitintä tai pumppua etenkään niiden ollessa kytkettynä pistorasiaan.
PIIRILEVYJEN SYÖVYTYSLAITE. Levykoko max. 20x30 cm lämmittimen kanssa. Sisältää pumpun ja lämmittimen. Säädettävä lämpötila.  Mukana lämpömittari. TARJOUSHINTA ( norm 90e ) !!! - Tuotekuva
PIIRILEVYJEN SYÖVYTYSLAITE. Levykoko max. 20x30 cm lämmittimen kanssa. Sisältää pumpun ja lämmittimen. Säädettävä lämpötila.  Mukana lämpömittari. TARJOUSHINTA ( norm 90e ) !!! - Tuotekuva